อาจารย์และนิสิตชาวต่างชาติ คณะเภสัชศาสตร์ เข้าเยี่ยมและแนะนำตัวกับผู้บริหาร มมส.

Student exchange program this year has been starting now from January 4, 2017. Seven students from University of Tennessee, USA, and Showa University, Japan, are here with us. You are really welcome to learn and share pharmacy experience together, and to know us, Isan culture and smile.